top of page

От 1999 година насам екипът на Аматех специализира в предлагането и монтажа на асфалто-производствени инсталации AMMANN, които изграждат пътната инфраструктура в България и по света. Сменяйки името и облика си през годините, компанията ни успява да запази своята експертност и коректното си отношение към клиентите.

Благодарение на това се радваме на силни и успешни бизнес партньорства вече повече от 20 години.

НАШИЯТ ОСНОВАТЕЛ

Ивайло Петракиев

През 1992 година нашият основател инж. Ивайло Петракиев завършва Техническия университет в София, специалност Строителни машини.  Навлиза в асфалто-производствената индустрия през февруари, 1999 година, след като ръководи избора и изграждането на първия завод SIM AMMANN в България. След този решаващ за неговата кариера момент, той предлага на AMMANN group представителство и сервиз на територията на България.

Двадесет и две години по-късно партньорството с Ammann group продължава, а екипът на компанията се радва на отлична репутация, както в страната, така и в чужбина. Какво е в основата на тези дългогодишни партньорски отношения? “Коректност и стремеж към висококачествено изпълнение на всеки проект”, споделя инж. Петракиев. 

IMG_6786_edited.jpg

ГОДИНА

1999

Първият нов завод на SIM AMMANN в България

ГОДИНА

2001

Получаване на изключително агенство за България от SIM AMMANN

collage.png

Какво казват нашите партньори и клиенти за нас:

Павла Гейер

Регионален Мениджър Продажби

“Аматех е наш партньор вече повече от 20 години. Изключително доволни сме от нивото им на професионализъм. Те ни дават повече от 100%! Аматех се отличава сред партньорите ни със своя перфектен баланс между техническата страна (изпълнение, сервиз, резервни части) и продажбите.”

Ивайло Дончев

Ръководител отдел Механизация

“С Ивайло си партнираме от самото начало на Щрабаг България. Много сме доволни от нашето сътрудничество! Често се получава така, че техническата грамотност на много фирми в България е по-ниска, отколкото капацитета за продажби, което в случая на Аматех не е така: екипът е изключително добре подготвен!

b_459fc893099443f59fca5714fd72c65a.jpg

Георги Иванов

Изпълнителен Директор

 “Ивайло и екипът му са много добри професионалисти и лесно се работи с тях. Неслучайно имаме 8 асфалтови бази на AMMANN - 7 в България и 1 в Сърбия: през годините именно това силно партньорство създаде добри условия да инвестираме в тези бази.” 

logo_1_10.png
bottom of page