top of page

Участваме в изграждането на пътища, които свързват света.

В Аматех не само инсталираме/демонтираме асфалтови заводи - ние също така предоставяме основни резервни части за правилното им и оптимално функциониране. Екипът ни консултира нашите клиенти относно асфалто-производство и узаконяване на проекти. Нашето тънко познание и дългогодишна специализация ни прави експертите, от които фирмите в асфалтопроизводството и асфалтополагането имат нужда.

Проектантска дейност

При новостроящи се заводи за асфалт, преместване на стари заводи или разширяване на съществуващи, както и други нужди, екипът ни изготвя технологични проекти, необходими, както за оптималното функциониране на съоръженията, така и за спазване на законовите изисквания в Република България.

 

Аматех разполага с правоспособен проектант в лицето на инж. Ивайло Петракиев, който ще състави цялостен технологичен проект спрямо нуждите на обекта.

contibase_v23_0011_190405.jpg
Construction Site

Търговска дейност

Търговско представителство на

Аматех ООД е дългогодишен партньор на швейцарския технологичен гигант AMMАNN group. Понастоящем екипът ни предлага на българските клиенти цялата гама заводи за асфалт от AMMАNN group, произведени в трите главни завода в Европа: Бусоленго, Италия; Алфелд, Германия; Лангентау, Швейцария.

Доставка на компоненти за асфалтопроизводството

Освен заводи за асфалт, Аматех предлага на българските асфалт производители редица допълнителни продукти и решения, съпътстващи асфалтопроизводството и асфалтополагането. Сред предлаганите от нас съоръжения са:

 

  • Емулсионни бази

  • Инсталации за полимермодифициран битум

  • Дозатори за течни добавки

  • Дозатори за гранулирани добавки

  • Горелки за сушилни барабани за различни типове гориво

  • Горелки за маслогрейни инсталации

  • Битумни цистерни

  • Много други

Повече информация за резервните части прочетете тук.

Оторизирана сервизна дейност

Като официален представител на AMMANN заводи за асфалт на територията на България, Аматех има пълните права да предлага на клиентите си квалифицирани сервизни услуги. В това число – цялостно изграждане на заводи за асфалт с марката AMMANN, и въвеждането им в експлоатация, монтаж на допълнителни модули, гаранционен и извънгаранционен сервиз. Разполагаме с екип от доказани специалисти с дългогодишен опит в изграждането и поддръжката на заводи за асфалт от всички серии на марката AMMАNN. 

 

Сервизът ни е единствен по рода си в България. Цялостната услуга по изграждане, гаранционно и извънгаранционно поддържане се осъществява независимо и без нуждата от скъпоструващи чуждестранни специалисти.
 

Аматех също така предлага различни обучения за персонала на нашите клиенти, свързани с асфалтопроизводство, поддръжката и безаварийната експлоатация на съоръженията с марката AMMANN.

bottom of page